Over mij

Hallo, mag ik me even voorstellen?

Ik ben een mama van 3 prachtige kinderen en de vrouw van Tom.

Naast mijn gezin heb ik een 4/5 job in de HR, help ik met de administratie van mijn man zijn zaak  en ben ik gestart met mijn eigen kleine onderneming in bijberoep ‘Snoepfabriekje’.

Ik ben een goedlachse, positieve vrouw die in het leven staat maar in december 2019 kreeg ik de diagnose ‘kanker’. Mijn perfecte wereldje, ons perfecte wereldje zag ik in duizenden stukken uit elkaar vallen…Na een paar dagen huilen, klagen, het niet meer zien zitten, uren met familie en vrienden te babbelen hebben mijn gezin en  ik beslist om er volledig voor te gaan en te vechten om dit vieze ‘beestje’ te bestrijden.

Tijdens mijn behandeling en quarantaine heb ik veel tijd gehad om na te denken over mezelf, mijn leven, me afgevraagd wat me echt gelukkig maakt maar eerlijk? Tijdens deze denkmomenten waren er weinig zaken die me gelukkig maakten tot Tom een doos met snoep had afgeleverd in het ziekenhuis! Een nostalgisch gevoel van toen ik als kind met volle teugen en zonder zorgen van mijn leven kon genieten overviel me…Het doosje dat mijn man had meegebracht gaf me hoop en iets om me aan vast te houden. Vandaar uit groeide het idee om mensen gelukkig te maken in de vorm van dozen snoep te maken. Door dat moment heb ik besloten om het meeste uit het leven te halen en ‘Snoepfabriekje’ op te starten om anderen te laten genieten van de lekkere zoetigheden in hun goede maar ook in hun minder goede dagen.

Daarom heb ik ook besloten om een deel van mijn winst te schenken aan het kankerfonds want ook zonder hen  zou ik  niet staan waar ik vandaag sta.

Ik wil vooral mijn familie en dichte vrienden bedanken om ons door deze periode te steunen en ik hoop dat jullie evenveel zullen genieten van de snoepjes zoals wij hier doen 😉

Veel liefs,

Ludje

xxx